Wednesday, December 8, 2010

Facebook Fan Page untuk Blog Efa Nur


yeeaaahh...blog efa dah ada facebook fan page..kihkihkih
kecoh betul..orang lain dh berjuta-juta orang like..
tapi kau baru nak buat ye efa..hehe kesiann..huhu
bila tengok ramai orang buat,nak juga...hee
kalau ada yg sudi nak like sila ye..
amat-amat di alu-alukan..hehe
boleh like kat Blog Efa Nur
atau klik je like kat tepi blog efa tu..senang..hee
kalau ada yg nak tau cara-cara buat fan page facebook,
boleh tengok kat TUTORIAL ini ye..heee :)
dan lagi satu..tweett tweeett....hehe
efa pun ada twitter..tapi yg nie serius tak reti guna lagi..haha
nie twitter @efa_nur

.........heheheheheehe......
terima kasih

2 comments:

bayi beriman said...

haha . betoi2 ,
i pun cam youu gakk .
dh lame start berblogger , org lain dh berjuta2 like , i baru nak terhegeh2 buekk fan page .huhuhu

haszuraidah ishak said...

hehehe..tak buat lagi fan page..taktau nak buat ke tak..agagaga..

me dah add efa.. ni my twitter..

http://twitter.com/has_ishak

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog