Sunday, December 5, 2010

EFA NAK MENANG CONTEST BLOG HEADER MAKEOVER!

gempak tak tajuk entri nie..??hehe
masa efa jalan-jalan ziarah blog kawan-kawan,
hati tertarik pada blog incik eqbalzack.com dengan wajah baru VERSI 2011  
simple dan nampak kelasss gitu..i like...hee :)
kreatif betul web designer tersebut iaitu Sri (cicakdanlelabah) 
 yg merekabentuk layout blog incik eqbalzack..:)
dan beliau sungguh baik hati kerana menganjurkan contest menarik ini..hehe
sebab hadiah dia best..:) 
okay,untuk contest ini efa kena jawab soalan..
kenapa anda nak makeover header atau tukar rupa blog anda?
jawapan nya kerana efa rasa blog efa macam dunia kanak-kanak riang..hehe (betul tak??betul tak??) urm..efa rasa macam dah comel tapi rasa nak lagi gempak dan eklusif laaa.. baru kebabom orang akan datang blog nie hari-hari..silap hari bulan PM kita pun datang follow blog efa..hehe lagi satu,efa tak tau dan tak mahir langsung dalam bab tukar-tukar layout nie..hikhik sebelum nie main bedal je...dan jadilah comel macam nie..pinky gurlz laa kata kan..rasa nak tukar jadi wanita dewasa dan perkasa pulak..hehehe ini lah sebab nya efa nak makeover heared atau tukar rupa blog efa nur nie.. :)

amacam, okay tak alasan nie??hehe
kepada sesiapa yg nak join contest nie,
boleh terjah di bilik blog Sri  nie ye.. :)

p/s:Doakan efa menang contest nie ye...aminn..:)
terima kasih si comel sekalian..:)

5 comments:

Fariq said...

gud luck ye efa,,
jgn riso sy xmasuk contest ni,,
jadi ade chance efa nak menang,, heheh

When A Young Met Older

iqbalhakimi said...

nak join jugakkkkkk!...wee.. =D

efa nur said...

iqbal: amboi, panjang nye jugakkk tu..hehe sila laa join..sgt di alu2 kn..:)

sri said...

hai efa!! thanks for joining! hehe suka pink pink sama mcm i gak!! goodluck, and keep in touch!! :D

efa nur said...

hai sri..:)
waahh..same laa kita ya..pinky gurlz..hehehe tQ so much sri...:)

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog